• Samsung smartphone reparatie Den Bosch

 • Samsung Galaxy reparatie

  Snelle en uitstekende Samsung-reparatie in Den Bosch

  Vertoont uw Samsung Galaxy S4 gebreken? Of is uw Samsung Tab aan reparatie toe, bijvoorbeeld vervanging van het LCD-scherm? Bij Click & Fixed ICT repareren wij uw Samsung-toestel binnen een uur. Vervanging van de batterij duurt zelfs maar een half uurtje. Altijd deskundig en nauwkeurig, voor een scherpe prijs. Kortom: voor Samsung-reparatie in Den-Boschmoet u bij Click & Fixed ICT zijn.

  Goed in wat we doen

  Samsung is een veelgebruikt merk voor enorm veel elektrische apparaten, van witgoed tot telefoons en tablets. Ook de beste apparaten kunnen na verloop van tijd gebreken vertonen. Wij van Click & Fixed ICT ontfermen ons over de reparatie van uw Samsung-telefoon of tablet in onze winkel in Den Bosch. Van het vervangen van het LCD-scherm tot het herstellen van de software: u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Met ruim twaalf jaar ervaring in de reparatie van uiteenlopende telefoons en computers kunt u erop rekenen dat wij kwaliteit en uitstekende service leveren. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van originele Samsung-onderdelen, bent u ook hierin verzekerd van degelijke kwaliteit.

  U kunt uw telefoon al binnen dertig minuten weer meenemen. Grote Samsung Galaxy-reparaties, zoals het vervangen van het scherm of de batterij, duren ongeveer een uur. Binnen de kortste keren is uw toestel dus weer helemaal klaar voor gebruik. Wel zo handig!

  De klant op nummer 1

  Service is voor ons zo belangrijk, dat wij u twaalf maanden garantie geven op onze werkzaamheden. Werkt het toch niet helemaal naar behoren? Dan maken wij het kosteloos voor u in orde.

  Voor een snelle Samsung-reparatie komt u langs in onze winkel aan het Rompertcentrum 2a in Den Bosch. Staat uw apparaat niet tussen het overzicht? Kom langs of bel ons even, dan maken wij een prijsopgave op maat. U bereikt ons door te bellen naar 085-0012816 of door een bericht te sturen met het contactformulier. Vermeld hierbij voldoende informatie over uw toestel en het gebrek, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

 • 085-0012816