• iPhone reparatie Den Bosch

 • iPhone reparatie

  Click & Fixed ICT: deskundige Apple-reparatie in Den Bosch

  Wij van Click & Fixed ICT kunnen alle reparatiewerkzaamheden aan uw iPhone of iPad verrichten. Met onze expertise is geen reparatie ons te gek. Klik onderaan deze pagina op uw toestel en ontdek meer informatie over de tarieven. Zit uw toestel er niet bij? Neem contact op voor een speciale prijsopgave. Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook. Tot ziens bij Click & Fixed ICT voor uw Apple-reparatie in Den Bosch.

  Kwaliteit en service

  Ons doel is simpel: de klant van het defect aan het Apple-product afhelpen. Door onze jarenlange ervaring met Apple-producten zijn wij goed in staat om de bron van het defect te achterhalen. Reparatie en/of vervanging duurt daarom nooit lang. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd voor uw product en adviseren u in de mogelijkheden. Zo weet u wat u kunt verwachten en krijgt u niet onverwachts een hoge rekening voorgeschoteld.

  Wij maken zo veel mogelijk gebruik van originele onderdelen voor ieder merk smartphone of computer, zo ook voor een Apple-reparatie. Zo weten wij zeker dat wij het beste bieden. Op onze werkzaamheden geven wij bovendien twaalf maanden garantie. Eenmaal gerepareerd moet u er namelijk op kunnen rekenen dat u weer een tijd met uw toestel vooruit kunt.

  Van alle markten thuis

  U kunt terecht voor zowel een iPhone-reparatie als iPad-reparatie. In beide zijn wij ervaren en deskundig. Zo hebben wij nog de juiste onderdelen op voorraad voor de reparatie van een iPhone 4! Ook bieden wij reparatie van iPad 4 tot iPad Air. Zelfs met complicaties aan uw Macbook gaan wij aan de slag. Geen reparatie is ons te gek. Klik op uw product voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren bij Apple-reparatie.

  Kom langs in onze winkel in Den Bosch. U vindt ons aan Rompertcentrum 2a, achter de ING-bank. Staat uw toestel niet op de pagina? Bel ons dan even om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen: 085-0012816. Een bericht sturen via het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk. Wij horen graag van u.

   

 • 085-0012816