• Huawei reparatie Den Bosch

 • Snelle en deskundige Huawei-reparatie

  Wij van Click & Fixed zijn gespecialiseerd in op duurzame wijze uw telefoon van Huawei te repareren. Wij doen niet aan prijsstunten: wij voeren een professionele reparatie uit met de beste, originele onderdelen. Ook uw software repareren en updaten wij voor u, vaak waar u bij staat. Binnen een uur staat u buiten met uw vertrouwde Huawei-toestel. Voor deskundige Huawei-reparatie in Den Bosch.

  Professioneel en veelzijdig

  U kunt bij ons terecht voor allerhande telefoonreparaties. Zo voeren wij Huawei-schermreparatie uit en schonen wij bij een traag systeem de software van uw toestel op. Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon binnenlopen. Het repareren van uw Huawei-telefoon neemt doorgaans niet meer dan een uur in beslag. U staat dus binnen de kortste keren buiten met een goed werkende telefoon. Op het repareren van Huawei-telefoons geven wij twaalf maanden garantie, zodat u verzekerd bent van degelijke en kundige (scherm)reparatie aan uw Huawei-toestel.

  Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Wij zorgen daarom dat wij snel tot de kern van het probleem komen en laten u niet te lang wachten. Bovendien zijn wij van alle markten thuis: ook uw computer of laptop en Apple-product repareren wij in een mum van tijd.

  Vragen?

  Wanneer u twijfelt over het functioneren van uw toestel, kunt u eerst even contact met ons opnemen. Een Huawei-scherm vervangen is immers een grondige (en prijzige) reparatie. U kunt ons bellen via 073-6412576 of een berichtje sturen met het contactformulier. Omschrijf dan duidelijk het defect, zodat wij u snel van een goed advies kunnen voorzien. Even langskomen in de winkel kan natuurlijk ook. Vaak kunnen wij ter plekke een diagnose stellen en kan de Huawei-reparatie – indien nodig – direct uitgevoerd worden. U vindt ons aan het Rompertcentrum 2a in Den Bosch.