• HTC reparatie Den Bosch

 • HTC reparatie

  Click & Fixed ICT: HTC-telefoonreparatie binnen een uur!

  Wij van Click & Fixed geven graag uw toestel een nieuw leven. Bij het repareren van uw HTC weten wij snel een diagnose te stellen en voeren wij de werkzaamheden vaak ter plekke uit. Zo kunt u al snel weer genieten van uw vertrouwde toestel. Met twaalf maanden garantie op de reparatie bent u bij onze HTC-telefoonreparatie in Den Bosch verzekerd van een goed en professioneel resultaat.

  Duurzame kwaliteit

  In deze wereld waarin prijsstunters de dienst uitmaken, staan wij voor optimale kwaliteit en service. De HTC-telefoonreparatie kunt u zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren, maar wij geloven in het belang van een degelijke en duurzame oplossing. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van HTC-onderdelen. Dat is niet de meest goedkope optie, maar wel de beste. Uw toestel gaat na onze grondige HTC-reparatie weer lang met u mee, zodat u niet snel een nieuw toestel hoeft te kopen. Dat bespaart u niet alleen een hoop geld, maar is ook vriendelijk voor het milieu. De productie van smartphone is immers behoorlijk belastend. De kwaliteitsreparatie door Click & Fixed is dus in verschillende opzichten een duurzame keuze.

  Op onze werkzaamheden geven wij twaalf maanden garantie. Dat betekent dat u gewoon terug kunt komen wanneer het gebrek toch weer zichtbaar wordt en herzien wij de reparatie aan uw HTC. Daar doen wij niet moeilijk over.

  Alle apparaten deskundig gerepareerd

  Naast HTC-telefoonreparatie kunt u bij Click & Fixed terecht voor deskundige computerreparatie. Wij verhelpen problemen aan de software én hardware en kunnen zowel uw pc als uw Macbook of iMac repareren. Vaak kunnen wij het defect ter plekke verhelpen en staat u binnen een uur weer buiten. Ook op deze werkzaamheden krijgt u twaalf maanden garantie.

  Uw HTC repareren laat u doen bij Click & Fixed in Den Bosch. U kunt gewoon langskomen en wij stellen ter plekke de diagnose. Op deze pagina vindt u per toestel het tarief dat wij hanteren voor de reparatie van uw HTC. Staat uw toestel er niet bij? Neem contact met ons op en wij stellen een alternatief kostenplaatje voor u op. U belt naar 085-0012816 en kunt ons ook een bericht sturen met het contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug en voeren graag uw HTC-telefoonreparatie in Den Bosch uit.